OTVOREN NOVI PRIMA SALON U WESTGATEU!

Prima predstavila novost na hrvatskom tržištu – dekoracije COCO maison, koje kreira vrhunski tim nizozemskih dizajnera

Objavljeno: 28.03.2019. zagorjeinternational

Najveći hrvatski proizvođač namještaja, Prima grupa, obogatila je svoju razgranatu mrežu maloprodajnih salona ekskluzivnim salonom u Westgate Shopping Cityju. Na 2300 četvornih metara predstavljene su nove kolekcije namještaja za opremanje cijelog doma, koje su dizajnirane i proizvedene u Primi. Novu kolekciju Prima namještaja za 2019. odlikuju suvremeni dizajn, vrhunska kvaliteta bazirana na pažljivo odabranim prirodnim materijalima, funkcionalnost, modularnost te visoka estetika i trajnost.
Posebnu pažnju plijene inovativna rješenja iz segmenta modularnog tapeciranog namještaja, a modularnost se primjenjuje i na linije regala, predsoblja, kupaonskog namještaja te programe spavaćih soba. Moderne linije i vrhunski materijali odlikuju i novu kolekciju kuhinja, koje su bojama i materijalima usklađene s novitetima iz blagovaonskog programa. No, osim namještaja za sve prostorije doma, Prima ekskluzivno u ovom salonu predstavlja novost u svojoj ponudi – potpuno novi asortiman dekoracija.

Najnoviji trendovi

– Ovo je 57. salon u našoj mreži, no prvi u nizu naših salona, gdje ćemo vas, uz naše premium kolekcije namještaja, upoznati i s linijom dekoracija za dom – COCO maison. Uskoro će i ostali Prima saloni u ponudi imati ovaj visoko moderni i trendi dekorativni asortiman, koji kreira vrhunski tim nizozemskih dizajnera. Uvjereni smo da, zahvaljujući ovom partnerstvu, na tržištu nudimo jedinstvenu kombinaciju dva snažna brenda koja se međusobno savršeno nadopunjuju – poručio je povodom otvaranja novog salona direktor i vlasnik Prima grupe Renato Radić.
Suradnjom s poznatim nizozemskim proizvođačem koncept namještaja Habufa, Prima je postala ekskluzivni zastupnik COCO maisona za cijelu regiju. Kolekcija COCO maison obuhvaća nekoliko segmenata za uređenje – dekoracije za dom, zidne dekoracije, ukrasne jastučiće, rasvjetu, tepihe i mali komadni namještaj. Prati najnovije trendove te nudi bogatu lepezu atraktivnih i modernih dekorativnih predmeta koji će sada biti dostupni i u Primi.

Časte i ručkom

– COCO maison je prisutan na više od 500 europskih prodajnih mjesta, od Islanda do Cipra, a presretni smo što su naši proizvodi sada prisutni i u Hrvatskoj. Ovaj salon je rezultat prijateljske suradnje naša dva brenda. Dekoracije COCO maison odlično se uklapaju u Primin svijet namještaja i uvjereni smo da će ova suradnja ubrzo postati prepoznatljiva na hrvatskom tržištu – rekao je direktor i vlasnik Habufe Paul Van den Bosch prilikom svečanog otvorenja novog salona.
Povodom otvaranja novog salona, posjetitelje očekuju brojne pogodnosti. Od danas do nedjelje, 14. travnja, iskoristite minimalnu uštedu od 30 posto na sav namještaj, posebne slavljeničke cijene i mogućnost plaćanja karticama na 24 rate bez kamata, neovisno o iznosu kupovine. Ušteda od 15 posto očekuje kupce Coco maison asortimana, a sve kupce, u subotu, 30. ožujka, Prima časti ručkom.

Da biste otkrili što vas sve čeka, prošećite COCO maison izložbenim prostorom unutar Prima salona Westgate.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba