#alarmirajse: Mreža udruga Zagor poziva mlade kreativce

Sudjelujte na radionicama izrade videa i radijskih jinglova te radionicama fotografije, na temu tolerancije i nenasilnog rješavanja sukoba

Objavljeno: 16.03.2019. JJ

Mreža udruga Zagor, Društvo psihologa Krapinsko – zagorske županije i Centar za socijalnu skrb Zabok pozivaju sve zainteresirane mlade osobe na kreativne radionice čija je tema nenasilno rješavanje sukoba među mladima, te prihvaćanje različitosti i tolerancije. Radi se o radionicama izrade videa i radijskih jinglova te radionicama fotografije.

Putem linka

Radionicu izrade video vodit će Luka Smuk, a održavat će se 8. i 15. travnja od 16 do 19 sati. Voditelji radionica fotografije su Željko Đurin i Igor Vranješ, a održavat će se 29. travnja, te 6. i 13. svibnja od 16 do 18 sati, dok će se radionica izrade radijskih jinglova, pod vodstvom Dražena Završkog, održati 7. svibnja od 16 do 19 sati, a drugi termin bit će u skladu s dogovorom na prvoj radionici. Radionice će se održavati u Zaboku, u prostoru Centra za mlade Krapinsko – zagorske županije. Prijavom na pojedinu radionicu, sudionici potvrđuju svoje sudjelovanje u svim terminima te radionice. Prijava je obavezna putem LINKA, najkasnije do 2. travnja. Broj sudionika je ograničen, a u slučaju većeg broja, pravo prvenstva imaju oni sudionici koji su se prije prijavili.

Financira Ministarstvo

Radionice se provode u okviru projekta #alarmirajse, kojeg provodi Mreža udruga Zagor, u partnerstvu s Društvom psihologa KZŽ i Centrom za socijalnu skrb Zabok, a financira ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Sve dodatne informacije možete doznati putem maila: [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba