U središtu Bedekovčine, kod društvenih domova Grabe i Martinec Orehovički, te u naseljima Židovinjak i Jalševec

LIJEPA VIJEST ZA DJECU I MLADE: U ovoj će se godini u Bedekovčini graditi dječja i sportska igrališta vrijedna gotovo 1,3 milijuna kuna

Objavljeno: 24.02.2019. IB

Izrađena je projektno – tehnička dokumentacija za izgradnju dječjih i sportskih igrališta na području općine Bedekovčina u 2019. godini. Planiraju se graditi dječja igrališta u središtu Bedekovčine, kod društvenog doma Grabe te u naselju Židovinjak, zatim dječje i sportsko igralište kod Društvenog doma Martinec Orehovički te sportsko igralište (rukometno i košarkaško) u naselju Jalševec. Sljedeći korak je raspisivanje javne nabave za odabir izvođača radova, a s radovima se planira započeti u lipnju. Ukupna procijenjena vrijednost izgradnje svih navedenih igrališta je 1.270.000 kuna.

Još novih igrališta

U 2020. godini, nakon rješavanja imovinsko – pravnih odnosa, planira se izraditi projektno – tehnička dokumentacija za izgradnju dječjih i sportskih igrališta na Bedekovčanskim jezerima, kod Društvenog doma Križanče, kod Spomen doma u Lugu Poznanovečkom te kod nogometnog igrališta Inkopa u Poznanovcu.

Prodaja zemljišta

Općina u ovoj godini ima osigurana sredstva za kupnju dvije do tri parcele za izgradnju dječjih igrališta u naseljima koja nisu navedena, te mole zainteresirane osobe da se jave Općini za prodaju zemljišta u svrhu izgradnje igrališta. Za kupnju takvog zemljišta, preduvjet je da budu riješeni vlasnički odnosi, kao i da je zemljište bez tereta.

 

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba