Zbog prelaska dosadašnje predsjednice u stranku Milana Bandića, održana izvanredna izborna skupština Gradske organizacije HSU-a Zlatar

Novi predsjednik zlatarskog HSU-a dogradonačelnik Stanko Majdak, potpredsjednice Božica Sviben i Ana Kudelić

Objavljeno: 27.01.2019. AB

U petak je održana izvanredna izborna skupština Gradske organizacije HSU-a Zlatar, koja je trebala biti održana jer bivša predsjednica Nadica Štahan sredinom prošle godine prešla u Stranku rada i solidarnosti – BM 365.
Izabrano je tako novo Predsjedništvo te članovi Gradskog i Nadzornog odbora – novi predsjednik je Stanko Majdak, a potpredsjednice Božica Sviben i Ana Kudelić. U Gradskom odboru su Nada Bajzek i Đurđica Drašić, a za članove Nadzornog odbora izabrani su Blanka Auguštan, Marija Štahan, Ivanka Juriša, Zvonko Kudelić i Miljenka Glumpak. Inače skupštinu je prije izbora predsjedništva, kao predstavnik Županijske organizacije HSU-a vodio Nikola Capar, koji je čestitao predsjedniku i drugim članovima na izboru i poželio im uspjeh u radu.
Prije samog izbora, izvješće i program rada obrazložila je potpredsjednica Božica Sviben, koja je vodila organizaciju u zadnjih pola godine te je istaknula da je u tom razdoblju broj članova stranke porastao sa svega sedam na 22, kao i da će jedan od zadataka i dalje biti primanje novih članova.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba