Članice Udruge “Svatko ima svoju priču” još su jednom uoči blagdana pokazale veliko srce i razveselile najmlađe

BEDEKOVČANSKE DOBRE VILE: Zahvaljujući ovim djevojkama, stigli božićni pokloni za 40 najpotrebitijih učenika u OŠ Bedekovčina

Objavljeno: 20.12.2018. AB

Kako se bliži vrijeme blagdana, blagostanja i mira, djevojke iz bedekovčanske Udruge “Svatko ima svoju priču” odlučile su razveseliti djecu iz socijalno ugroženih obitelji božićnim poklonima. Tako je u Osnovnoj školi Bedekovčina podijeljeno 40 poklona za djecu slabijeg imovinskog stanja te su u dogovoru sa školskom stručnom službom darovi otišli u ruke najpotrebitijih.

Svi zajedno

– Svatko od nas će provoditi ovo vrijeme s obiteljima, najbližima, prijateljima, uživati uz božićne kolače, veseliti se dobivanju ili darivanju božićnih poklona. Nažalost, ima i onih koji ne mogu pružiti svojoj djeci takvu sreću. Zato smo tu mi, ali i vi, da zajedno, barem na kratko razveselimo najmlađe – navode djevojke iz Udruge.
Spomenuta udruga iza sebe ima niz humanitarnih projekata, akcija i koncerata. Kažu da im je najveća nagrada osmijeh na licu onih najmlađih, kojima učestalo pomažu. Djevojke su do sada djelovale pod Zagorskom ligom protiv raka, a ove godine osnovale su svoju vlastitu udrugu, na što su, kažu, izuzetno ponosne.
– Odlučile smo se na taj potez zbog raznih upita mještana koji mole za pomoć kod organizacije raznih humanitarnih akcija. Imamo odličnu suradnju s patronažnom sestrom iz Bedekovčine koja im često predlaže kome zaista treba pomoć – kažu nam djevojke.

Treća godina zaredom

Posebno ističu suradnju s Osnovnom školom Bedekovčina na čelu s ravnateljem, Ivanom Paradijem, s kojima uzastopno već treću godinu djeci osiguravaju školski pribor na početku akademske godine te božićne darove na polugodištu.
– Ovim putem zahvaljujemo se svim ljudima koji se rado odazovu na takve akcije, a na svu sreću, takvih je iz godine u godinu sve više – zaključuju djevojke.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba