U Bedekovčini održan prijem za 17-ero djece rođene u rujnu i listopadu

Općina mališane darovala novčano, bodijima “Ja volim Bedekovčinu“, čestitkama i CD-om “Prve tri su najvažnije“

Objavljeno: 21.11.2018. IB

U prostorijama Općine Bedekovčina, održan je svečani prijem za 17-ero mališana, koji su rođeni u rujnu i listopadu ove godine. Nazočne roditelje i djecu pozdravio je zamjenik načelnika Janko Buzjak te tim putem upoznao roditelje s aktivnostima koje Općina provodi na području brige o djeci i mladima.

– Općina Bedekovčina osigurava kvalitetan odgojno obrazovni sustav već od najranije dobi kao i brojne pomoći roditeljima, kako bi djeci omogućili bezbrižno, veselo i prije svega kvalitetno odrastanje – istaknuo je Buzjak.

Općina je tako za prvo novorođeno dijete roditeljima dodijelila 1000 kuna, za drugo dijete 1500 kuna, za treće i četvrto 2000 kuna, a za svako peto i sljedeće novorođeno dijete 5000 kuna. Također, darovano je cvijeće i dječji bodiji “Ja volim Bedekovčinu“ te čestitke koje su izradili učenici OŠ Stjepana Radića Brestovec Orehovički, kao i CD “Prve tri godine su najvažnije”. Predsjednica DND-a Ljubica Gorički i patronažna sestra Andrea Križnik roditeljima su održale predavanje o prvim godinama života djece te udijelile brojne stručne savjete vezane uz odgoj i brigu o djeci.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba