Doktor ekonomskih znanosti, općinski vijećnik i član Predsjedništva ŽO SDP-a KZŽ

Zagorski SDP kao kandidata za zastupnika u Europskom parlamentu predložio Nikolu Draškovića iz Huma na Sutli

Objavljeno: 30.10.2018. JJ

Županijski odbor SDP-a Krapinsko – zagorske županije, temeljem zahtjeva Predsjedništva SDP-a Hrvatske, raspravljao je o prijedlogu kandidata za zastupnike u Europskom parlamentu te je predložio Nikolu Draškovića iz Huma na Sutli i podržao kandidaturu Biljane Borzan. Usvojen je i zaključak da se prilikom slaganja liste i određivanja mjesta na listi za Europski parlament, vodi računa o postignutim rezultatima na do sada održanim izborima.

Prva tri mjesta

– Županijska organizacija SDP-a Krapinsko – zagorske županije postigla je dobre rezultate, stoga smatra da jedno od prva tri mjesta na listi trebaju pripasti SDP-u Krapinsko – zagorske županije. Predloženi kandidat Nikola Drašković član je SDP-a od 2011. godine te je politički aktivan na lokalnoj i županijskoj razini. U prošlom sazivu bio je član Županijskog odbora SDP-a Krapinsko – zagorske županije, a sada obnaša dužnost vijećnika u Općinskom vijeću Huma na Sutli, član je predsjedništva Županijske organizacije SDP-a, predsjednik Savjeta za gospodarstvo zagorskog SDP-a te je predsjednik Upravnog odbora Zagorske razvojne agencije – poručili su iz zagorskog SDP-a.

Na rukovodećim pozicijama

Inače, Drašković je rođen 1974. godine. Doktor je ekonomskih znanosti, znanstveni je suradnik te je zaposlen u privatnoj visokoškolskoj instituciji od 2015. godine. Uz redovito publiciranje znanstvenih radova, gostovao je na nizu domaćih i inozemnih visokoškolskih institucija, a uz to se bavi i poslovnim savjetovanjem. Praktična znanja i vještine stjecao je preko 18 godina u industriji i uslužnim djelatnostima, obnašajući pritom i rukovodeće pozicije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba