POLICIJA POTVRDILA SUMNJU U KAZNENO DJELO: Pljačka u Bedekovčini pošla po zlu

VRATILA SE S VEČERNJE MISE: Ubili 76-godišnjakinju, koja ih je zatekla u kući kako kradu?

Objavljeno: 26.10.2018. AB

Kako doznajemo, u Bedekovčini se u srijedu, po svemu sudeći, dogodio strašan zločin, u kojem je život izgubila 76-godišnja V. J..

Iz policije su nam potvrdili kako se sumnja da je smrt nastupila od posljedica kaznenog djela te je stoga na teren izašla zamjenica županijskog državnog odvjetnika. Policijski očevid, koji je započeo sinoć oko 23 sata, još traje te je kriminalistička obrada u tijeku.

Živjela sama

Kako neslužbeno doznajemo, čini se da je pljačka kuće pošla po zlu. Navodno je nesretna starica u srijedu bila na večernjoj misi, nakon koje se iza 21 sat vratila kući u kojoj je živjela sama, no još se ne zna da li su lopovi ušli u kuću nakon što se ona vratila, ili ih je zatekla na djelu, pa su je ubili. Također, neslužbeno doznajemo i da je iste večeri podignut novac s bankomata na njezinu karticu, a dan kasnije i u Zagrebu.

Mrtvu svekrvu pronašao je zet gotovo 24 sata kasnije, koji nam je rekao kako je otišao do njezine kuće u Aleji Dragutina Domjanića u Bedekovčini provjeriti što se događa, budući da mu se nije javljala na telefon.

Nije došla na frizuru

Njega pak je navodno zvala frizerka, kod koje je nesretna starica u četvrtak imala dogovoreni termin za frizuru, no nije došla, a nije se ni javljala na telefon. I imao je zet što vidjeti kada je ušao u kuću starice u četvrtak nešto iza 20 sati. Pozvao je hitnu, no bilo je prekasno, te je hitna oko 20.30 sati obavijestila policiju o pronađenoj mrtvoj starici u Bedekovčini. Više detalja bit će poznato nakon obavljenog policijskog očevida i završene kriminalističke obrade.

Inače, susjedi su nam rekli kako se prije otprilike dva mjeseca dogodila provala u jednu od susjednih kuća, dok su vlasnici bili na moru.



RAZBOJNIŠTVO U ZABOKU

Uz prijetnju, konobarici iz kase ugostiteljskog objekta ukrali novac i pobjegli – policija ubrzo uhitila 28-godišnjaka i 34-godišnjaka

U četvrtak se u Zagorju dogodilo i razbojništvo. Kako je izvijestila policija, dvojica nepoznatih počinitelja uz prijetnju zaposlenici, iz registar kase ugostiteljskog objekta u Zaboku otuđili novac i udaljili se u nepoznatom smjeru. Brzim postupanjem policije uhićeni su zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela 28-godišnji i 34-godišnji hrvatski državljani. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba