U DRUŠKOVCU HUMSKOM UNESREĆENE IZ AUTOMOBILA IZVLAČILI VATROGASCI

TEŠKA PROMETNA NESREĆA: U izlijetanju automobila jedna je osoba od zadobivenih ozljeda preminula, dok su dvije ozlijeđene

Objavljeno: 09.09.2018. zagorjeinternational

U protekla 24 sata, Županijski centar 112 Krapina zaprimio je ukupno 119 poziva. Na području Krapinsko – zagorske županije evidentirane su tri prometne nesreće. U Druškovcu Humskom u izlijetanju osobnog vozila s kolnika, jedna je osoba od dobivenih ozljeda preminula, a dvije su ozlijeđene i zbrinute od strane Hitne medicinske pomoći. Unesrećene su iz automobila izvlačili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Krapina. U Donjoj Stubici u sudaru dva osobna vozila te u Zlataru u izlijetanju osobnog vozila s kolnika, nastala je samo materijalna šteta. Od vatrogasnih događaja izdvojili su tehničku intervenciju – pranje kolnika u Mihaljekovom Jarku.

Od ostalih događaja zabilježili su remećenje javnog reda i mira u Gusakovcu i Preseki Petrovskoj, napad na život i imovinu ljudi u Slatini Svedruškoj, krađu novčanika u Krapini i obiteljsko nasilje u Vinagori i Stubičkim Toplicama.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba