DOBRA VIJEST ZA SVE ŽITELJE OPĆINE BUDINŠČINA

PROJEKT VRIJEDAN VIŠE OD 90 TISUĆA KUNA: Kreće uređenje parkirališta i pristupne ceste prema ambulanti

Objavljeno: 30.05.2018. JJ

U prostorijama Općine Budinščina, načelnik Radovan Hercigonja i direktor tvrtke MS Milengrad Andrej Curiš potpisali su Ugovor o izvođenju radova na uređenju parkirališta i pristupne ceste prema ambulanti u Budinščini. Vrijednost radova S PDV-om je 93.668,15 kuna.

Za 45 dana

Unazad nekoliko godina, Općina Budinščina uložila je znatna sredstva za poboljšanje standarda pacijenata, a time i ugodnijeg okruženja i uvjeta rada zaposlenika. Kako bi se zaokružila ta cjelina, krenulo se u izradu troškovnika, provedbu natječaja te je potpisan ugovor za izvođenje radova na uređenju prilaza i parkirališta. Radovi bi trebali biti završeni kroz 45 dana.

Ljepši izgled središta

– Vjerujemo da će navedeno rješenje biti na zadovoljstvo svih pacijenata, djelatnika ambulante i mještana, a time će i sam centar dobiti ljepši i uređeniji izgled. Ovo je samo jedan od ugovora čija potpisivanja slijede u narednom razdoblju, s obzirom na to da se ide u realizaciju niza akcija na poboljšanju i izgradnji komunalne infrastrukture – rekao je načelnik Radovan Hercigonja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba