SLUŽBENI WARM UP “TABOR FILM FESTIVALA” DONOSI PRAVU GLAZBENU POSLASTICU

Ove subote u Zaboku gostuje dobitnica dvaju Porina Maja Posavec

Objavljeno: 03.05.2018. JJ

Ove subote poznata pjevačica Maja Posavec nastupit će sa svojim bendom u Zaboku, na velikoj terasi Krčme Polanović, u sklopu službenog warm up-a za 16. izdanje “Tabor Film Festivala”. Za ovu priliku pripremljena je i posebna promotivna akcija: svi koji tu večer kupe festivalsku ulaznicu, imat će besplatan ulaz na ovaj koncert, za koji se karte po pretprodajnoj cijeni mogu kupiti u Polanoviću po cijeni od 30 kuna, dok će na dan koncerta stajati 40 kuna.

Suradnja s Belanom

Ovo će ujedno biti najavni koncert za Majinu veliku promociju samostalnog albuma prvijenca “Kada ne bih imala strah” u srijedu, 9. svibnja, u Koncertnoj dvorani “Vatroslav Lisinski”. Maja Posavec dobitnica je dvaju Porina – za najbolji pop album 2015. godine, s Detourom, “A što ak ja…” i za najbolju vokalnu suradnju 2016. s Nenom Belanom na pjesmi “Tvoj glas”. Svoje glazbeno iskustvo stekla je kao pjevačica, koautorica i autorica u bendu Detour. S Nenadom Borgudanom napisala je neke od najvećih hitova: “Mjesec”, “Ljeto počinje”, “Prijatelj”, “Zmaj” i druge, a samostalno potpisuje veliki hit singl “Daleko”. Već spomenute 2016. godine Maja je krenula u samostalnu glazbenu karijeru.

Sjajni glazbenici

Njena prva tri najavna singla za novi album – “Mediteranska”, “Budi Jak” i “Dok držiš me za ruku”, našla su se na HR Top 40 te na hrvatskim glazbenim ljestvicama. Album “Kada ne bih imala strah” objavljen je početkom travnja te je popraćen mnogim pozitivnim reakcijama i kritike i publike.

Ovo će biti jedan od prvih Majinih nastupa s pratećim bendom uopće, kojeg čine redom sjajni glazbenici: Damir Mihaljević na bubnjevima, Vinja Marino na basu, Ivan Kapec na gitari, Franjo Klinar na klavijaturama i Maja na gitari i vokalu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba