POZNATA JOŠ TRI NOVA GLAZBENA IMENA

Na 13. izdanje Hoomstocka dolaze legendarni Darko Rundek, Dukat & Stray Dogg i Debeli Precjenik

Objavljeno: 03.05.2018. JJ

Humska udruga mladih već je objavila kako na ovogodišnjem 13. izdanju popularnog Hoomstocka, koji će se održati u Humu na Sutli 24. i 25. kolovoza, nastupaju Urban & 4, Ogenj, Koala Voice, NLV, J.R. August i Antenat, a sada su im se pridružila i tri nova imena.
Na 13. Hoomstock tako dolazi Darko Rundek, odnedavno praćen svojom Ekipom za najbolje provode. U Ekipu je skupio odlične, provjerene glazbenike s kojima već dugo surađuje: Silvio Bočić, Roko Crnić, Mario Domazet, Miro Manojlović, Igor Pavlica i Ana Kovačić, te će upravo oni dopratiti Rundeka u Hum.

Indie folk

Uz Rundeka i Ekipu, svoj su dolazak potvrdili i hvaljeni beogradski kantautor Dukat i njegov Stray Dogg, pa će tople ljetne večeri pod zvjezdanim nebom biti ispunjene i s malo romantike. Postoji jedna snažna veza između Dukata i zagrebačke publike, a ovoga će ljeta svoju priliku da stekne novog miljenika imati i humska festivalska publika. Njihov indie folk/americana izričaj nešto je što se voli na prvo slušanje.
Za one sitne noćne sate ipak je potrebno nešto glasnije, za što će se na Hoomstocku pobrinuti Debeli Precjenik. “Debeljaci” na Hoomstock dolaze s 25 godina karijere na neumornim leđima, i to u godini kada slave 20 godina od objave svojeg prvog studijskog albuma. Sasvim dovoljan razlog za slavlje do zore!

Do 1. lipnja

Ulaznice su u prodaji u sustavu Entrio po cijeni od 70 kuna. Ova cijena vrijedi do 1. lipnja, kada bi se prodaji trebale naći i fizičke festivalske ulaznice. Za više informacija pratite službenu Facebook stranicu i event, poručuju iz Humske udruge mladih.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba