U BEDEKOVČINI OSNOVANA OPĆINSKA ORGANIZACIJA STRANKE RADA I SOLIDARNOSTI MILAN BANDIĆ 365

Milan Bandić posjetio NK Tondach i bedekovčanskim nogometašima poklonio lopte, a on na dar dobio dres s brojem 365

Objavljeno: 13.03.2018. zagorjeinternational

Stranka rada i solidarnosti Bandić Milan 365 nastavlja s osnivanjem ogranaka, pa je tako je prošli tjedan osnovana Općinska organizacija u Bedekovčini. Za prvog predsjednika izabran je Ivica Pavlek, inače potpredsjednik Općinskog vijeća Bedekovčine. Njegov zamjenik je Damir Stanić, tajnica Katarina Ptičar, a pored njih, u Predsjedništvu su još Siniša Miholić i Vlado Galic.

36 članova

Novoosnovana organizacija broji 36 članova, a predstavljena je u nedjelju u Vatrogasnom domu u Orehovici. Predsjednik Ivica Pavlek predstavio je organizaciju i napomenuo da će se njena djelatnost temeljiti se na radu i solidarnosti, omogućavati mladima posao, te omogućiti jeftinije školovanje stipendiranjem i nabavkom besplatnih udžbenika. Također je dodao da neće zaboraviti sumještane treće životne dobi i branitelje, kojima će omogućiti lakšu dostupnost liječničkih usluga, a istaknuo je i blizinu i dostupnost Zagreba, pa će kroz stranačku politiku odnose Bedekovčine i Zagreba podići na još veću razinu.

Košara s darovima

Svečanost je uveličao i predsjednik stranke, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je u Bedekovčinu stigao u pratnji potpredsjednice Jelene Pavičić Vukićević i drugih visokih dužnosnika stranke. Nakon predstavljanja, Bandić je posjetio NK Tondach, trenutno uvjerljivo vodeći klub 1. zagorske nogometne lige. Ivica Pavlek, predsjednik kluba, je poklonio Bandiću dres kluba sa simboličnim brojem 365 na leđima, kao i košaru s prigodnim darovima – zagorskom puricom, proizvodima domaćih OPG-ova i sl. Bandić je pak NK Tondachu donirao lopte, jednu i s potpisom.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba