ODVAŽITE SE I ZAPOČNITE SVOJU LEDENU AVANTURU

Od ponedjeljka do srijede u Krapini besplatna škola klizanja za sve generacije

Objavljeno: 28.01.2018. JJ

Ako se još niste ohrabrili i iskoristili svoju priliku za uživanje na krapinskom Klizalištu “Pingvin”,  još uvijek nije kasno. Naime, zadnja tri dana ovog mjeseca, od ponedjeljka do srijede, jedino privatno klizalište u Hrvatskoj nudi svim zainteresiranima besplatnu školu klizanja. Polaznike će podučavati Hrvoje Appelt, viceprvak svijeta u Red Bull Crashe Ice-u, hokejaški reprezentativac i osvajač više prvenstava Hrvatske u dresu KHL Medveščak, zajedno sa svojim pomagačima, instruktoricom Ana Marijom Pavić i Juricom, koji će  polaznicima objasniti kako najbolje obuči klizaljke.

– Od ponedjeljka do srijede sve željne znanja o klizanju, i mlade i stare, mame i tate, pozivamo u terminima od 10 do 12 te od 20 do 22 sata, da dođu i isprobaju prve korake na ledu. Satovi će biti zanimljivi, edukativni i atraktivni za sve uzraste, od najmlađih od najstarijih – kaže Ana Marija Pavić, Zagrepčanka s krapinskom adresom, zahvaljujući kojoj je prije dvije godine i ostvarena ideja o izgradnji klizališta u Krapini.

Zainteresirani polaznici doznat će kako se na klizalištu može najbolje uživati: od same pripreme i dolaska na klizalište, biranja klizaljki, prvih koraka po tepihu i razgibavanja pa do prvih koraka na ledu i proklizavanja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba