Čestitamo mamama – Matei Strabić iz Štuparja i Snježani Radišković iz Oroslavja

Djevojčice Zara i Maša prve su Zagorke rođene u novoj godini

Objavljeno: 02.01.2018. Alen Brodar

Najljepše poklone u novoj godini dobile su 20-godišnja Matea Strabić iz Štuparja i 33-godišnja Snježana Radišković iz Oroslavja. One su naime 1. siječnja u rodilištu Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana, na svijet donijele dvije djevojčice – prve Zagorje rođene u 2018. godini. Matea je rodila prva, djevojčicu Zaru i to točno u podne, dok je Snježanina mala Maša, na svijet došla u 18.50 sati.
Prve bebe rođene u ovoj godini u rodilištu Opće bolnice Zabok, posjetio je i krapinsko -zagorski župan Željko Kolar sa svojim zamjenicima, Anđelkom Ferekom – Jambrekom i Jasnom Petek. Prilikom posjeta, uz čestitke, župan Željko Kolar je majkama uručio novčane poklone, dok je prvorođena Zara dobila i poklon hrvatske predsjednice. Čestitke majkama uputili su i zamjenici župana, ravnatelj bolnice Tihomir Vančina i voditelj odjela ginekologije i porodništva dr. Rajko Fureš.
Inače, tijekom 2017. godine je u rodilištu Odjela ginekologije i porodništva Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana rođeno ukupno 839 novorođenčadi, sedam više nego godinu prije, a bilo bi lijepo da se trend porasta nastavi i u 2018. godini. Zara i Maša otvorile su niz.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba