BRAVO! ČESTITAMO PODMLATKU MAŽORETKINJA DUBROVČAN

SVJETSKI USPJEH: Klinceze Mažoretkinja Dubrovčan okitile se zlatom na svjetskom natjecanju u Rimu!

Objavljeno: 25.10.2017. AB

Mažoretkinje Dubrovčan vratile su se iz Rima, gdje su na Svjetskom natjecanju s ponosom predstavile Hrvatsku i Krapinsko – zagorsku županiju te postigle svjetski uspjeh.
Prvo svjetsko zlato osvojile su najmlađe članice klinceze u subotu, u kategoriji Mini special group. Natjecanje na kojem je sudjelovalo 13 zemalja održalo se u Teatru San Raffaele, nedaleko centra Rima, na koje su se klinceze Mažoretkinja Dubrovčan izravno plasirale na Internacionalnom prvenstvu, održanom početkom svibnja u Zagrebu.
– Bio je ovo naporan vikend za njih, no one ni u jednom trenu nisu pokazale ni umor ni nestrpljenje, čak ni nakon napornog 12-satnog putovanja autobusom. Unatoč lošoj organizaciji samog natjecanja, djeca, roditelji i vodstvo udruge nisu se dali smesti te smo proveli nezaboravan vikend u svjetskoj metropoli, gdje smo čak dočekali Papu. Veliko hvala našoj dragoj trenerici Mateji Horvatin koja je vodila naše klinceze na tom putu do uspjeha, roditeljima na strpljenju, ravnateljici OŠ Veliko Trgovišće, područne škole Dubrovčan Diani Duk-Petek na ustupanju školskog prostora za održavanje treninga, našem dragom sponzoru Gubaševo art, na sponzorskim majicama i svesrdnoj pomoći u organizaciji, našem dragom prijevozniku Vreleju iz Klanjca na profesionalnoj usluzi i super vozačima, Općini Veliko Trgovišće koja podržava rad udruge i svima koji na bilo koji način podržavaju naš rad. Posebna i velika hvala Krapinsko – zagorskoj županiji koja nam je pružila financijsku potporu u organizaciji prijevoza – zahvaljuju Mažoretkinje Dubrovčan od srca.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba