DELEGACIJA OPĆINE TUHELJ SUDJELOVALA NA OBILJEŽAVANJU DANA PRIJATELJSKE SLOVENSKE OPĆINE DOLENJSKE TOPLICE

Načelnik Hercigonja: Ono što nas najviše spaja, međusobna je povezanost naših stanovnika obiteljskim i prijateljskim vezama

Objavljeno: 26.07.2017. zagorjeinternational

Delegacija općine Tuhelj sudjelovala je na obilježavanju Dana slovenske općine Dolenjske Toplice, s kojom je 2010. godine potpisana Povelja o suradnji i prijateljstvu. Organizirani su razni društveni sadržaji, a posebna atrakcija bilo je kuhanje gulaša triju čelnika općina: Dolenjskih Toplica Jože Muhiča, i pobratimljenih općina – Tuhlja, Mladen Hercigonje i Rekovca iz Srbije, Aleksandra Đorđevića. Uz načelnika, delegaciju Općine Tuhelj činili su zamjenica načelnika Veronika Kolman, pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Tomislav Tramišak i stručna suradnica Ivana Cvetko.
– Mnogo je razloga za suradnju i prijateljstvo općina Dolenjske Toplice i Tuhelj, s obzirom na veliki broj udruga koje njeguju bogatstvo kulturno – umjetničke baštine mjesta kroz aktivnosti u organizaciji brojnih manifestacija, kao i gostovanjima van općine, te s obzirom na wellness, zdravstveni i kongresni turizam koji je na temeljima bogatstva termalnih izvora ujedno i osnova razvitka obje općine. No ono što nas najviše povezuje, međusobna je povezanost naših stanovnika obiteljskim i prijateljskim vezama – poručio je tom prilikom načelnik Tuhlja Mladen Hercigonja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba