TRADICIONALNI GODIŠNJI KONCERT “ZABOČKIH MALIŠANA”

Publiku oduševili izvedbama antologijskih, ali i autorskih pjesama s CD-a “Zdravo i fino”

Objavljeno: 02.06.2017. zagorjeinternational

Dječji zbor Društva Naša djeca Zabok, “Zabočki mališani”, održao je svoj godišnji koncert koji se svake godine tradicionalno održava u mjesecu grada Zaboka, a svojim su nastupom oduševili publiku. Nove generacije “Zabočkih mališana” na svom su godišnjem koncertu pokazale svoja pjevačka umijeća i predstavile niz omiljenih pjesmica koje su marljivo vježbali nekoliko mjeseci.

Himna DND-a

Tako su otpjevali hitove poput brojalica “Lovcu”, “Ringa, ringa raja”, pjesmica “Jaglac”, “Buha”, “Veseli vlak”, “Kišica”, “Molba gljive muhare”, “Miš i mačke”, “Smiješna pjesma” te “Pipi Duga Čarapa”, uz solistice Leonardu, Martu, Jelenu, Ivu i Maju. Također su se podsjetili i pjesama s autorskog CD-a “Zdravo i fino” – “Kad biljke skupa rade”, “Kraljica jabuka” i “Ne treba nam šećer”, koje promoviraju zdravu prehranu, zdrave stilove života i zdravlje djece. Novi hit koji pjevaju ne samo “Zabočki mališani”, nego i članovi Dječjeg gradskog vijeća i Dječjeg foruma je himna Društva Naša djeca, koja govori upravo o onome što se u DND-u radi, a mališani je posebno vole.

Plesačke i glazbene nade

Ovoga su puta na koncertu, uz nove generacije “Zabočkih mališana”, nastupili i neki bivši članovi, koji su trenutno članovi Dječjeg gradskog vijeća i posebno su obogatili program svojim nastupom – mlade plesačke nade Eva Vrgoč i Lada Iveković s koreografijom koju su same osmislile te glazbene nade Doris Tkalčević i Igor Jadan, koji su uz solo nastup ujedno i pratili “Zabočke mališane” na violini i gitari.
Zabočki mališani i dalje njeguju svoj prepoznatljivi stil pjevanja uživo, uz klavirsku pratnju Lidije Jadek i voditeljsku palicu Jasenke Borovčak. Za sam kraj koncerta, zajedno s publikom izveli su dvije antologijske pjesme – himnu zadrugara “Kad se male ruke slože” i “Kad si sretan”.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba