Udruga distrofičara Krapine obilježila svoj deseti rođendan

“Cilj nam je poboljšanje života naših članova i senzibiliziranje javnosti o našim potrebama”

Objavljeno: 10.05.2017. mladenmandic

Udruga distrofičara Krapina obilježila je svoju desetu godišnjicu rada. Predsjednica Udruge Mirjana Janžek istaknula je da Udruga distrofičara Krapina okuplja osobe oboljele od mišićne distrofije s područja Krapinsko – zagorske županije te da broji 40 članova.
– Cilj nam je doprinositi poboljšanju kvalitete življenja naših članova, povećati aktivnost članova u zajednici, doprinijeti stvaranju okruženja jednakih mogućnosti, te senzibilizirati javnost o potrebama i mogućnostima osoba oboljelih od mišićne distrofije – istaknula je Mirjana Janžek. Na svečanosti je bila i zamjenica župana Jasna Petek, koja je pohvalila rad Udruge te dodala kako Udruga distrofičara Krapina kvalitetno brine o svojima članicama i članovima.
– Tamo gdje prestaje ingerencija institucija, nastupaju udruge, koje rade na tome da osiguraju što kvalitetniji život svojim članovima i vi ste svijetli primjer tome. Veseli me što Udruga ne promišlja samo o tome kako da olakša život svojim članovima, već i o svim drugim društvenim temama i uključuje se aktivno u život zajednice. Uvijek ćemo podupirati vaš rad – rekla je zamjenica župana Jasna Petek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba