S OBITELJI, IZLAZAK ILI GAŽA

Ovako će novu godinu dočekati naše zvijezde

Objavljeno: 31.12.2016. Jelena Jazbec

Odbrojavamo sitno do početka najluđe noći u godini. Boce šampanjca već su u hladnjaku, novogodišnji styling već je pomno odabran, a uređuju se još samo posljednji detalji. I naše zvijezde već su isplanirale svoj savršeni doček, a mi vam otkrivamo gdje će i s kime dočekati 2017. godinu.

Odojak i francuska

Glumica Marija Borić bit će kod kuće, u krugu obitelji, uz, kako kaže, nezaobilnog odojka i francusku. Mirnu večer odlučio je provesti i poznati fotograf Damir Hoyka.
– Ostat ću kod kuće s obitelji. Stalno smo u sto poslova, sve se slabije vidimo, tako da ćemo vrijeme iskoristiti za sebe – otkriva Hoyka.
Glumica i pjevačica Sementa Rajhard dan će provesti u svom Zabavnom parku “Adria” na Zagrebačkom velesajmu, a u tamošnjem restoranu dočekat će i 2017. godinu.
– Moja obitelj i ja domaćini smo novogodišnjeg partyja na kojem će se okupiti 40-ak članova obitelji i prijatelja – rekla nam je.
Svoj doček isplanirali su i Barbara i Rajko Suhodolčan.
– Novu godinu ću provesti u Zagrebu sa svojim dečkom i prijateljima. Prvo je kod mene u stanu večera, pa nakon toga idemo u klub u centru. Jedine su nam stavke pri traženju lokacije bile da budemo blizu trga da možemo ići gledati vatromet, a u klubu su nam najbitniji bili tamburaši. I eto, uspjeli smo naći sve po našim željama – kaže Barbara.
Njezin otac novu godinu dočekat će u Zagorju, točnije, u Kleti “Kozjak”, sa suprugom i još nekolicinom parova. Zatekli smo ga u pripremi novogodišnje sarme, pa nam je otkrio što će se sve naći na njegovom stolu.
– Osim sarme, bit će tu i francuska salata i govedska juha, znači, hrana koja može stajati cijeli vikend, da ne moramo baš kuhati na Staru i Novu godinu – kaže Suhodolčan.

Novogodišnje odluke

Neki će Silvestrovo provesti radno, pa će tako pjevač Jacques Houdek zabavljati publiku na središnjem zagrebačkom trgu.
– Iako ću novu godinu dočekati radno, ipak je to spoj posla i zadovoljstva, tako da mi ne pada tako teško – otkriva Jacques, koji će na trgu nastupiti uz Najbolje hrvatske tamburaše, Vannu i Psihomodo Pop.
Sopranistica Josipa Lončar među onim je rijetkima koji do zadnjeg trena ne znaju kamo će na doček.
– Imala sam potpuno ispunjen raspored protekla dva dana, tako da nisam stigla razmišljati o tome – rekla nam je.
Što se tiče donošenja novogodišnjih odluka, naše zvijezde nisu sklone tome. Rajko Suhodolčan otkrio nam je kako je za 2017. donio samo jednu.
– Da više nikad ne donosim odluke – zaključio je sa smiješkom.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba