Održan tečaj informatike

Braniteljima UDiVDR Bedekovčina i njihovoj djeci donirano pet računala

Objavljeno: 28.12.2016. mladenmandic

U organizaciji Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Podružnice Krapinsko – zagorske županije, u udruzi partnera u projektu, UDiVDR-u Bedekovčina, održan je od 16. do 27. prosinca tečaj informatičkog opismenjavanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji UDiVDR Bedekovčina. Tečaj su proveli članovi UDVDR Ogranak Zabok uz informatičare Gorana Šoštara i Zvonka Vlahovića.

Već peta godina

Nužnost poznavanja informatičke tehnologije kao nečega bez čega se danas ne može živjeti višestruko se pokazala opravdanom pa se ovakav način informatičkog opismenjavanja među članovima udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata provodi već pet godina, a u UDiVDR Bedekovčina kao udruzi partneru u projektu, već četvrtu godinu.
Na završetku ovogodišnjeg ciklusa tečaja poklonjeno je djeci i pet kompleta računala osiguranih kroz donacije polaznicima tečaja. Računala su u trajno vlasništvo uručena Stjepanu Sovecu za sina Stjepana, Josipu Horvatu za sina Lovru, Milanu Francu, Ivanu Draganiću i Darku Princu. Na prigodnoj svečanosti završetka tečaja, koja je održana u općinskoj vijećnici u Bedekovčini, računala su uručili općinski načelnik Bedekovčine Darko Ban i predsjednik UDVDR Podružnice krapinsko – zagorske Stjepan Pavliša.

Tečaj i u Zaboku

U ime polaznika tečaja organizatorima tečaja i domaćinu na donaciji računala zahvalio se Darko Princ, naglasivši da je ovo još jedan lijepi primjer suradnje dvije braniteljske udruge i da su računala došla u prave ruke. U siječnju UDVDR Podružnica Krapinsko – zagorske županije planira za 25 polaznika organizirati tečaj i u gradu Zaboku za hrvatske branitelje članove UDVDR ogranak Zabok i udruge umirovljenika grada Zaboka.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba