Kumrovečki HNS

Robert Šplajt kandidat za Ulaminog nasljednika na mjestu općinskog načelnika

Objavljeno: 24.12.2016. mladenmandic

 

U Kumrovcu je održana Izvještajna skupština HNS-a Kumrovca. Predsjednik podružnice i općinski vijećnik Robert Šplajt pozdravio je sve prisutne, te ih izvijestio o aktivnostima stranke u posljednjih godinu dana.
– Posebno bih se želio zahvaliti svim članovima na trudu koji su uložili u kampanji za parlamentarne izbore jer smo time značajnom doprinijeli pobjedničkom rezultatu naše koalicije u općini Kumrovec.

Samostalno na izbore

Pripremamo se za samostalni izlazak na lokalne izbore, te imamo spremnog kandidata za načelnika, a što je još važnije i program s projektima za koje smatramo da su bitni za razvoj naše općine – istaknuo je Šplajt koji nam je potvrdio i kako je upravo on HNS-ov kandidat za budućeg načelnika Kumrovca. Svim okupljenima su se obratili i gosti Skupštine – predsjednik ŽO HNS-a i načelnik Radoboja Anđelko Topolovec, tajnica i saborska zastupnica zagorskog HNS-a Marija Puh, te član Predsjedništva i zamjenik župana Anđelko Ferek Jambrek.

HNS ima veliki potencijal

– Želim vam puno sreće u budućem radu, pogotovo na lokalnim izborima. Uz puni angažman svih članova, uvjeren sam u vaš uspjeh, jer HNS u Kumrovcu ima veliki potencijal i prostor za napredak. U tim nastojanjima imate i punu potporu Županijske organizacije HNS-a – naglasio je predsjednik zagorskih HNS-ovaca Anđelko Topolovec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba