Gradonačelnik darivao najmlađe

U najboljoj natalitetnoj godini, u Klanjcu se rodilo 34-ero mališana

Objavljeno: 22.12.2016. mladenmandic

Klanječki gradonačelnik Zlatko Brlek održao je na Dječjem odjelu klanječke Gradske knjižnice Antuna Mihanovića, posljednji ovogodišnji prijem za roditelje novorođenih Klanjčana. Uz gradonačelnika i njegovu tajnicu Jelkicu Žigman, mališane su dočekale i v.d. ravnateljice knjižnice Mirjana Čelec, te predstavnice Društva “Naša djeca” Jelena Bašić i Sandra Duraković.

Sveopće zadovoljstvo

Brlek je istaknuo kako je ovo, na sveopće zadovoljstvo, jedna od najboljih natalitetnih godina u Klanjcu, u kojoj je do 3. prosinca rođeno 34-ero djece. Od sredine lipnja do 3. prosinca rođeno je devet dječaka i osam djevojčica. To su Jakov Kajba, Max Trajbar, Noa Sušec, Lea Babić, Lana Matošec, Nina Horvatin, Mateo Ratkajec, Vita Lovrek, Adrian Turčin, Dorian Turčin, Lota Vragović, Rebecca Vlahović, Vanessa Vlahović, Jakov Martinović, Ema Pavlinić, Karlo Filko i David Galić.

Financijska potpora

Uz čestitke, roditelji su primili i financijsku potporu Grada u iznosu od tisuću kuna za prvo dijete i dvije tisuće kuna za drugo i svako sljedeće dijete, te prigodne poklone Gradske knjižnice i klanječkog Društva “Naša djeca”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba