Tuheljske Toplice

Promocija 164 diplomanta Fakulteta za menadžment iz Opatije na studiju u Zaboku

Objavljeno: 01.12.2016. mladenmandic

U hotelu Well u Termama Tuhelj, održana je svečana promocija 164 diplomanta koji su završili preddiplomski, stručni ili diplomski studij na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu iz Opatije, na dislociranom studiju u Zaboku. Diplomantima je diplome uručila dekanica Dora Smolčić Jurdana. Ona je podsjetila kako je ovaj Fakultet dvostruki dobitnik nagrade za najbolju instituciju za edukaciju kadrova u jugoistočnoj Europi te magistrima zaželjela puno uspjeha u profesionalnom i osobnom životu.

Čestitke i zahvale

Diplomantima je čestitao i župan Željko Kolar, kao i zamjenica gradonačelnika Zaboka Nevenka Gregurić. Najbolja studentica generacije Mateja Mihovilić zahvalila je u ime svih kolega profesorima, asistentima i drugim djelatnicima Fakulteta, kao i svima ostalima koji su im pružali podršku tijekom školovanja.

Dosad završilo 2500 studenata

Na svečanosti u Termama Tuhelj je, uz 79 magistara ekonomije, promovirano i 75 sveučilišnih prvostupnika ekonomije te deset stručnih prvostupnika ekonomije. Studij u Zaboku je od osnivanja, u srpnju 2000. godine, dosad završilo oko 2500 studenata.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba