Područna škola Škarićevo

Krapinski gradonačelnik djeci zaželio uspješnu novu školsku godinu i poklonio im lopte za igru na novoizgrađenom igralištu

Objavljeno: 05.09.2016. Alen Brodar

Kao i u ostatku Hrvatske, u Područnoj školi Škarićevo, pri OŠ Augusta Cesarca iz Krapine, ukupno je 33 učenika zakoračilo u novu školsku godinu. Od toga je sedam prvašića, devet učenika drugog, 13 učenika trećeg i četiri učenika četvrtog razreda, a uspješan prvi dan u školi, kao i nastavak obrazovanja došao im je poželjeti krapinski gradonačelnik Zoran Gregurović, koji im je ujedno donio i prigodne poklone.
– Drago mi je što se u Škarićevu svake godine povećava broj učenika. Evo, završeno je i novo školsko igralište, koje ima i rasvjetu, pa se nadam da će i to doprinijeti još većem broju djece u Škarićevu. Neka vam bude lijepo u školi, zabavljajte se i učite, znanje vam nikada nitko neće moći uzeti – rekao je Gregurović učenicima, pritom im poklonivši i nogometnu te košarkašku loptu. Uz lopte, svako je dijete dobilo i poklon vrećicu sa školskim priborom.
Učenici su mu zahvalili, kao i učiteljica Romina Topolovec te ravnatelj OŠ Augusta Cesarca Milorad Videković, koji se obratio djeci i rekao da u obnovljenim prostorima škole, a sada i na novom igralištu mogu provoditi lijepe školske trenutke.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba