Tomislav Končevski:

Bit ću prvi na listi u trećoj izbornoj jedinici, a očekujemo tri saborska zastupnika

Objavljeno: 26.07.2016. mladenmandic

Nakon što su Hrvatski laburisti načelno dogovorili sa strankom ORAH zajedničko sudjelovanje na rujanskim parlamentarnim izborima, predsjednik Hrvatskih laburista Tomislav Končevski danas nam je rekao da još uvijek čekaju potvrdu o zajedničkoj koaliciji od ORAH-a te čekaju udluku njihovog Glavnog foruma.

Do petka

– Sve će se oko slaganja liste i zajedničke liste s našim eventualnim koalicijskim partnerima, znati do petka poslijepodne. Osim s ORAH-om, pregovaramo i još s nekim strankama koje su nam programski bliske, kao i s još nekim vrlo istaknutim pojedincima. No, o kome se točno radi, ne bi bilo korektno da bilo što pričam dok traju pregovori. Doznat ćete sve na vrijeme – rekao nam je prvi čovjek Hrvatskih laburista Tomislav Končevski.

Sve izborne jedinice

Na upit na koliko mjesta on i njegovi eventualni koalicijski partneri računaju na rujanskim izborima, rekao nam je da će se Laburisti sa svojim partnerima kandidirati u svim izbornim jedinicama, te zajedno računaju na najmanje tri mjesta. On će kao predsjednik Laburista biti prvi na listi u trećoj izbornoj jedinici, koja obuhvaća Krapinsko – zagorsku, Varaždinsku i Međimursku županiju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba