Izbori u HSS-u

Jedini kandidat za predsjednika Marijan Hohnjec iz Pregrade

Objavljeno: 09.07.2016. mladenmandic

Nakon ostavke dosadašnje dugogodišnje predsjednice zagorkog HSS-a Vlaste Hubicki, sutra će se u 10 sati u Domu kulture u Oroslavju, održati izvanredna Izborna skupština HSS-a za Krapinsko – zagorsku županiju. Jedini kandidat za predsjednika zagorskog HSS-a je čelnik pregradskog ogranka HSS-a Marijan Hohnjec.

– Očekujem sutra veliku potporu i ponovno buđenje HSS-a. Prije deset godina u Zagorju smo bili druga politička opcija u Zagorju, a danas smo na samom političkom dnu. Inače sam se i sam zalagao za samostalni izlazak HSS-a na parlamentarne izbore, ali to se očito u sadašnjim okolnostima nije moglo ostvariti. Uglavnom, podržavam sadašnju odluku HSS da uđemo u koaliciju s SDP-om – rekao nam je najvjerojatniji budući čelnik zagorskog HSS-a Marijan Hohnjec.

Unatoč očekivanjima da će se u trku za izbor prvog zagorskog HSS-ovca uključiti i zamjenica ministra Martina Jantol, te Humčanin Hrvoje Brezinšćak, oni su na kraju ipak odustali. Hohnjec kaže da bi mu bilo drago da se još netko kandidirao, no oni su, dodao je, odustali zbog svojih privatnih razloga. On se pak nada da će ipak u budućnosti uspješno zastupati interese svih zagorskih HSS-ovaca.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba