Pretragom kuće u Radoboju

Kod 50-godišnjaka pronašli pušku, malokalibarski pištolj te šest metaka

Objavljeno: 15.06.2016. mladenmandic

Zagorski policajci jučer su pretragom obiteljske kuće u Radoboju, kod 50-godišnjeg hrvatskog državljanina pronašli pušku, malokalibarski pištolj domaće izrade te šest komada raznog streljiva. Podnesena je kaznena prijava za kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Također su kod dvojice stranih državljana pronađene tablete koje su na popisu droga i za koje nisu imale valjanu liječničku dokumentaciju. Na autocesti A2 u Gornjem Maclju policijski službenici zaustavili su automobil makedonskih registarskih oznaka te je kod 53-godišnjeg putnika, makedonskog državljanina pronađeno 180 tableta Diazepama. Na Graničnom prijelazu Macelj, na ulaznoj graničnoj kontroli, kod 29-godišnjeg Austrijanca pronađeno je 27 komada tableta Alprazolam.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba