Poziv obrtnicima

Do 8. srpnja otvorene prijave za nastup na najvećem regionalnom obrtničkom sajmu u Celju

Objavljeno: 12.05.2016. Jelena Jazbec

Hrvatska obrtnička komora organizirat će i sufinancirati kolektivan nastup članova HOK-a na 49. Međunarodnom obrtničkom sajmu u Celju, koji će se održati od 13. do 18. rujna. Radi se o najvećem obrtničkom sajmu u široj regiji, na kojem će sudjelovati više od 1,5 tisuća izlagača iz 34 države, s više od 100 tisuća posjetitelja koji svake godine pristižu u još većem broju. Radi se o mjestu novih poslovnih kontakata, kvalitetne prezentacije proizvoda i usluga za obrtnike i poduzetnike koji žele u direktnom kontaktu s potencijalnim kupcima provjeriti kvalitetu svojih proizvoda i usluga s ciljem izvoza. Rok prijave za nastup na sajmu je 8. srpnja ili do popune izložbenog prostora.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba