Za inovaciju novoosnovanih malih i srednjih poduzeća, osigurano ukupno 22,8 milijuna kuna

Objavljeno: 12.05.2016. Jelena Jazbec

Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo je natječaj pod nazivom “Inovacije novoosnovanih malih i srednjih poduzeća”, za dodjelu ukupno 22,8 milijuna kuna novoosnovanim trgovačkim društvima, obrtima, kao i ostalim subjektima koji se bave ekonomskom djelatnošću, po uvjetom da nisu stariji od 36 mjeseci. Iznosi pojedinačnih potpora kretat će se od 150 tisuća do 1,5 milijun kuna, a sufinancirat će se razvoj inovacija koje će rezultirati proizvodom ili uslugom koja je novost u ponudi poduzeća ili novost na tržištu. Od ukupnog iznosa novca za potpore, samo 3,5 milijuna kuna odnosi se na sredstva iz državnog proračuna, dok je preostali novac dobiven iz strukturnih fondova.

Svi zainteresirani, prijaviti se mogu od 10. lipnja, pa sve do iskorištenja sredstava, ali ne dulje od 31. prosinca ove godine. Pojedino poduzeće može dobiti novac za pokrivanje najviše 90 posto troškova projekta.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba