Jezero Klanječko

U prometnoj nesreći jedna osoba zadobila teške, a dvije lakše tjelesne ozljede

Objavljeno: 04.05.2016. mladenmandic

Jučer oko 15.30 sati u mjestu Jezero Klanječko, došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške, a dvije osobe lakše tjelesne ozljede. Do prometne nesreće došlo je zbog toga što je 56-godišnjakinja, upravljajući osobnim automobilom na raskrižju oduzela prednost prolaska vozilu kojim je upravljala 44-godišnjakinja. U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobila je 44-godišnja vozačica, dok je 19-godišnja putnica zadobila lakše tjelesne ozlijede, a također lake tjelesne ozlijede zadobila je i 56-godišnja vozačica iz drugog automobila. Ozlijeđenima u prometnoj nesreći, liječnička pomoć pružena je u Općoj bolnici Zabok.

U Očuri pokraj Novog Golubovca, 58-godišnjak je prijavio kako mu je nepoznati počinitelj ukrao pet metara cjepanica, oštetivši ga za više od tisuću kuna.

 

FOTO: Policija zaustavlja KZŽ

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba