Veleučilište Krapina

Održana promocija za 91 prvostupnika treće generacije

Objavljeno: 26.04.2016. mladenmandic

 

Na Veleučilištu studija Hrvatsko zagorje Krapina, održana je svečana promocija treće generacije prvostupnika. Svečanoj promociji 91 prvostupnika, koja je održana u krapinskoj Festivalskoj dvorani, nazočio je i zagorski župan Željko Kolar koji je istaknuo da svaku ćemo svaku kunu koju uložimo u obrazovanje trostruko vratiti.

Veći broj studenata

– Drago mi je što mladi imaju priliku studirati ovdje u Zagorju, a što se tiče samog Veleučilišta Hrvatsko zagorje Krapina, vjerujem da će broj studenata iz godine u godinu biti još veći, s obzirom na kvalitetne obrazovne programe i nastavni kadar. Broj visokoobrazovanih u Krapinsko – zagorskoj županiji niži je od prosjeka Hrvatske, ali ta razlika se sve više smanjuje – rekao je Kolar.
Veleučilište Hrvatsko zagorje Krapina nudi tri programa – operativni menadžment te prometnu logistiku i informatiku, koji su odabrani u skladu s potrebama na tržištu rada u ovom dijelu Hrvatske i za koje vlada velik interes.

Diplomiralo 250 studenta

U osam godina postojanja, na Veleučilištu Hrvatsko zagorje Krapina diplomiralo je oko 250 studenata, od kojih je više od 80 posto danas i zaposleno. Prvostupnicima su čestitali i dekan Veleučilišta Antun Presečki te gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović, a u glazbenom dijelu programa nastupila je Josipa Lončar.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba