Skupština udruge slijepih KZŽ

Uz veliki humanitarni koncert u Bedekovčini, realizirani i mnogi drugi projekti

Objavljeno: 10.04.2016. mladenmandic

Na godišnjoj Skupštini Udruge slijepih Krapinsko – zagorske županije, predsjednik Udruge Zlatko Deveničar prezentirao je rad Udruge u protekloj godini koje su bile svrstane u dvije osnovne cjeline – redovne djelatnosti te posebni projekti i programi, a glavni cilj bio je poboljšanje uvjeta rada Udruge i socijalno zdravstvena zaštita članova. Na području Županije, Hrvatski savez slijepih provodio je trogodišnji projekt „Kad čujemo SOS“, kojim je obuhvaćeno 20-tak članova Udruge. Udruga je sudjelovala i u projektima „Za bolje sutra“, „Ravnopravnost i društvena integracija slijepih“ te „Samostalnost članstva uz pomoć videćeg pratioca“, u sklopu kojeg je zaposlen i jedan djelatnik na poslovima pratitelja slijepim osobama.

Udruga je organizirala i brojna društvena događanja, a 60. godišnjicu svog djelovanja proslavila je i velikim humanitarnim koncertom u Bedekovčini.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba