“Volontirati je lako”

Pošaljite svoje fotografije koje prikazuju konkretnu volontersku aktivnost ili akciju

Objavljeno: 09.03.2016. mladenmandic

Pozivaju se svi zainteresirani s područja Krapinsko – zagorske županije da sudjeluju u foto natječaju “Volontirati je lako – to može svatko” i pošalju svoju autorsku fotografiju koja prikazuje konkretnu volontersku aktivnost ili akciju koja se odvijala na području Krapinsko – zagorske županije u razdoblju tijekom 2015. i 2016. godine.

Bilješka fotografijom

– Ako ste pomogli nekome, sudjelovali u akciji u svojoj lokalnoj zajednici ili jednostavno vidjeli da netko volontira i to sve zabilježili fotografijom, pozivamo Vas da se pridružite foto natječaju. Svrha foto natječaja je fotografijom prikazati volontiranje društveno korisnim, kako za samog pojedinca, tako i za cjelokupnu zajednicu. Prijave traju do 23. svibnja na mail – [email protected].

Mreža udruga Zagor

Natječaj se provodi u okviru projekta „Volonterski centar- volontirajmo” kojeg provodi Mreža udruga Zagor u partnerstvu s Društvom Naša djeca Zabok, Gradom Zabokom i Krapinsko – zagorskom županijom. Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva socijalne politike i mladih.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba