Forum za slobodu odgoja

Prijavite se za petodnevni trening “Proljetne škole poduzetnosti”

Objavljeno: 09.03.2016. mladenmandic

Uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih, Forum za slobodu odgoja, već četvrtu godinu, uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih, provodi projekt “Proljetna škola poduzetnosti”.

Mladi iz tri županije

Cilj projekta je osnažiti mlade iz tri županije u području poduzetnosti, pokretanja vlastitog posla i razvoja novih vještina i kompetencija. Projekt se sastoji od petodnevnog treninga za mlade s područja Krapinsko – zagorske, Koprivničko – križevačke i Varaždinske županije koji će se održati sredinom travnja ove godine. Sudionicima programa u potpunosti će biti pokriveni troškovi smještaja, hrane i prijevoza. Neke od tema koje će se obrađivati uključuju područje (samo)zapošljavanja, poduzetnosti, javnog nastupa, pisanja životopisa i motivacijskog pisma te razvoja ideje u projekt. Po završetku treninga, sudionici će, uz podršku trenera, suradnika i volontera Foruma za slobodu odgoja, trebati održati radionicu ili prezentaciju s mladima na neku od tema koja je bila obrađena na treningu.

Jedinstvena prilika

Osim toga, mladima će biti omogućena i jedinstvena prilika da sa stručnjacima Foruma razviju projekt koji bi željeli prijaviti na razne fondove i izvore financiranja. Rok za prijavu je do 31. ožujka. Životopis i motivacijsko pismo se šalju elektroničkom poštom na adresu [email protected]. Poziv na Proljetnu školu poduzetnosti te detaljnije informacije, mladi mogu pronaći i na internetskim stranicama Foruma za slobodu odgoja. (Mladen Mandić)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba