Županijski centar 112 Krapina zaprimio je u utorak 84 poziva, od čega su hitnu alarmirali 15 puta

U sudaru motocikla i automobila u Oroslavju teško ozlijeđena jedna osoba, u 24 sata zabilježeno čak pet nasilja u obitelji

Objavljeno: 15.08.2018. zagorjeinternational

U utorak je Županijski centar 112 Krapina zaprimio ukupno 84 poziva, od kojih se njih 15 odnosilo na intervencije hitne medicinske pomoći, a tri na dojave o prometnim nesrećama. Najteža se dogodila u Oroslavju, gdje je u sudaru motocikla i osobnog automobila jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. U Polju Krapinskom su u slijetanju automobila s ceste dvije osobe lakše ozlijeđene, dok je u sudaru dvaju automobila u Mariji Bistrici nastala samo materijalna šteta.

Od ostalih događaja, izdvojena su nasilja u obitelji u Stubičkim Toplicama, Dubravi Zabočkoj, Poznanovcu, Jelovcu i Klanjcu, zbrinjavanje psa lutalice koji je napadao djecu u Zlatar Bistrici, remećenje javnog reda i mira u Mariji Bistrici, puknuće vodovodne cijevi u Zaboku kod skladišta “Tifona”, ugrožavanje prometa neodgovornom vožnjom u Zaboku te savjetovanje u vezi uklanjanja gnijezda stršljenova u Tkalcima kod Krapine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba