REZULTATI 24-SATNOG NADZORA BRZINE: ZAGORSKI POLICAJCI ZABILJEŽILI 130 PREKRŠAJA

Najviše utvrđenih prekršaja u Donjoj Šemnici, najveća izmjerena brzina izvan naselja 161 kilometar na sat

Objavljeno: 19.10.2017. JJ

Po uzoru na TISPOL-ovu akciju, od šest sati jučer do šest sati danas, na području svih hrvatskih policijskih uprava provodio se kontinuirani 24-satni nadzor brzine kretanja vozila. Cilj akcije je, osim represivnog, djelovati i preventivno na sve vozače, zbog čega je ova akcija bila i unaprijed najavljena, a građani su dostavili i 20-ak prijedloga lokacija za nadzor brzine na prometnicama Krapinsko – zagorske županije.
U akciji 24-satnog nadzora brzine na području Policijske uprave krapinsko – zagorske, zabilježeno je ukupno 130 prekršaja nepropisne brzine kretanja.
Najveća izmjerena brzina kretanja vozila bila je 161 kilometar na sat na autocesta A2 Galovec Začretski, što je prekoračenje dopuštene brzine kretanja vozila za 31 kilometar na sat izvan naselja, dok je najveća izmjerena brzina vozila u naselju bila 76 kilometara na sat, što je prekoračenje dopuštene brzine kretanja vozila za 26 kilometara na sat u naselju. Najviše utvrđenih prekršaja prekoračenja brzine kretanja vozila utvrđeno je u mjestu Donja Šemnica (DC35), njih 11.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba