Skupština DVD-a Zlatar Bistrica

Za predsjednika ponovno izabran Dražen Mikulec, a za zapovjednika Ivica Paradi

Objavljeno: 09.03.2017. zagorjeinternational

Održana je redovna izvještajno – izborna skupština DVD-a Zlatar Bistrica. U prošloj godini, Društvo je imalo 47 intervencija, od toga sedam požara i 40 tehničkih intervencija. Godina je počela ogromnim požarom koji je progutao sportsku dvoranu u Zlatar Bistrici, a u spašavanju okolnih kuća sudjelovalo je i 18 vatrogasaca DVD-a Zlatar Bistrica.

Proslavljena 90. obljetnica

U prošloj je godine nabavljeno 15 vatrogasnih interventnih odijela, 15 pari novih vatrogasnih čizama i 15 svečanih odijela. Pod pokroviteljstvom Općine Zlatar Bistrica, proslavljena je 90. obljetnica rada društva, svečanom sjednicom kojoj je prethodio mimohod. Nakon prihvaćanja Izvješća o radu društva za prošlu godinu i planova za naredni period, odabrano je vodstvo Društva. Predsjednik je ponovno Dražen Mikulec, a u Upravni odbor, osim njega, izabrani su Davorin Šumak, Ivica Paradi, Željko Mazan, Željko Andrec, Ivan Bartolek, Radovan Mikulec, Zdenko Crnički, Zdravko Crnički, Tinček Balić, Luka Uroić i dvojica novih članova, Stjepan Martinjak i Filip Andrec. U Nadzorni odbor izabrani su Vlatko Mikulec, Miljenko Skočak i Mirko Hoić Hajdek, izaslanik u Skupštini VZ KZŽ bit će Dražen Mikulec, a njegov zamjenik Ivica Paradi. Iako će ostale dužnosnike odabrati Upravni odbor, dogovoreno je da će zapovjednik i dalje biti Ivica Paradi, njegov zamjenik Tinček Balić, zamjenik predsjednika Davorin Šumak, tajnik Luka Uroić i blagajnica Natalija Čukman.

Dvije spomenice

Dodijeljene su i dvije spomenice za desetogodišnji predani rad u Društvu, a dobili su ih Filip Andrec i Dominik Lugarić. Umrli su dugogodišnji članovi Ivan Andrec i Stjepan Mikulec, koji su u DVD-u Zlatar Bistrica proveli mnoge godine, a članove Društva posebno je potresao prerani iznenadni odlazak zapovjednika Josipa Andreca.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba