GABRIJEL KRUŠELJ (17)

“Kad sam izašao na pistu, osjetio sam neku vrstu ponosa i moći. Bio sam u nekom svom svijetu”

Objavljeno: 27.01.2017. Jelena Jazbec

Gabrijel Krušelj (17) iz Krušljevog Sela kraj Oroslavja prvi je Hrvat koji je prošetao modnom pistom noseći reviju svjetski poznate modne kuće Dior, na nedavno održanom Tjednu mode u Parizu. Veliki je to uspjeh za ovog budućeg grafičkog dizajnera, koji trenutno pohađa četvrti razred Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok. Gabrijel je tek nedavno ušao u svijet mode, a za Zagorje International otkrio je kako je uopće započela njegova karijera modela.

“Nemam djevojku”

– Za svijet mode sam se zainteresirao negdje početkom prvog razreda srednje škole, kada sam počeo gledati kanal E! kod kuće, a modelingom sam se počeo baviti tek ove godine. U studenom prošle godine potpisao sam ugovor s Relatum Model Managementom, svojom matičnom agencijom. U prosincu sam saznao da me želi pariška agencija Success te da sam pozvan da u siječnju dođem u Pariz. Tamo sam imao castinge za različite brandove, a moja prva revija bila je za Dior – ističe Gabrijel, te dodaje kako je, kada je saznao da će nositi reviju za ovu poznatu svjetsku modnu kuću, bio naprosto oduševljen.
– Trema je tek nastupila uoči same revije, ali sve je odlično prošlo – kaže.
Pitali smo ga i kako je protekao njegov boravak u europskoj prijestolnici mode.
– Tijekom tri tjedna boravka u Parizu, išao sam na castinge, fittinge te upoznavao ljude i razgledavao grad. Kada sam izlazio na pistu, osjećao sam nekakvu vrstu ponosa i moći. Bio je to super osjećaj, bio sam u svom malom svijetu tada. Nakon revije sam imao i fotografiranje s dizajnerom za press – otkriva.
Njegova obitelj i prijatelji velika su mu podrška u onome što radi, a Gabrijel ističe kako su iznimno ponosni i sretni zbog njegovog uspjeha.
Pitali smo ga i kakav mu je ljubavni status te koliko mu karijera modela, prema njegovom mišljenju, može doprinijeti uspjehu kod suprotnog spola.
– Nemam djevojku, slobodna sam ptica zasad. Da, smatram da su modeli mamac za cure, ali to nikako nije razlog zašto sam se time odlučio baviti – odgovara.
Za dobar izgled, svoju kožu njeguje raznim kremama i pilinzima te učestalim pranjem ruku i lica, a njegovi uzori u svijetu modelinga su Cara Delevingne i Jon Kortajarena.

“Običan” tinejdžer

U slobodno vrijeme, Gabrijel je samo “običan” tinejdžer, koji uživa u crtanju i igranju online igrica, no pritom ne zaboravlja sanjati velike snove. Želja mu je uspjeti u svijetu modelinga i sebe u budućnosti vidi upravo u tom poslu.
S obzirom na to da je trenutno angažiran u pariškoj modnoj agenciji Success Models, upitali smo ga planira li selidbu u Pariz u skoroj budućnosti.
– Ne selim se u Pariz, Success Models su samo moja agencija u Parizu. Za sad želim ostati živjeti u Hrvatskoj, pošto se još uvijek školujem – zaključuje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba