Desinić

Radionica o važnosti primjene društvenih mreža u turizmu i ugostiteljstvu

Objavljeno: 25.11.2016. mladenmandic

Turistička zajednica područja Kumrovec, Desinić i Zagorska Sela organizira predavanje, odnosno radionicu, o važnosti primjene društvenih mreža u promociji i razvoju turizma i ugostiteljstva. Radionica će se održati u ponedjeljak, s početkom u 18 sati, u općinskoj vijećnici u Desiniću.

Besplatno sudjelovanje

Predavanje će održati Goran Gluhak, koji će polaznicima približiti tematiku društvenih mreža i objasniti važnost prisutnosti njihovog poslovnog subjekta, branda ili proizvoda, usko vezanog za turizam ili ugostiteljstvo, na internetu, s naglaskom na kvalitetniju primjenu društvenih mreža (Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, YouTube, TripAdvisor). Radionica je namijenjena svim dionicima turističkog sektora te drugim fizičkim i pravnim osobama koji su s njima povezani (jedinice lokalne uprave, uslužne djelatnosti, udruge i drugi zainteresirani). Sudjelovanje na predavanju je besplatno, uz najavu na e-mail [email protected] i [email protected] ili mobitel 099 555 3553.

Student na FOI-ju

Goran Gluhak student je završne godine stručnog studija Primjene informacijskih tehnologija u poslovanju na Fakultetu organizacije i informatike iz Varaždina. U posljednje vrijeme, kao freelancer surađuje s poslovnim subjektima, poput konzultantske tvrtke Pavičić savjetovanja, Do-mi prijevoza, Krovova Šlogar, Mini mljekare Veronike, Grešne gorice, MSV sustava, Autocommerca, Tetragram projekta, Sherif grupe, Radia M Goteborg iz Švedske, Općinom Desinić i drugima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba