Potreban vam je savjet u vezi dizajna? Tek započinjete sa svojim poslom ili ste već prisutni na tržištu, ali biste trebali osvježiti svoj brand?

krMedia – savjetovanje, dizajn i tisak – sve na jednom mjestu!

Objavljeno: 16.09.2021. zagorjeinternational

Potreban vam je savjet u vezi dizajna? Tek započinjete sa svojim poslom ili ste već prisutni na tržištu, ali biste trebali osvježiti svoj brand? krMedia je tu za vas! Zaokružuje procese vaše komunikacije i promocije s tržištem. Savjetovanje, dizajn i tisak – sve na jednom mjestu.

Obrt krMedia osnovan je 2019. godine, nakon što je mladi maturant ŠUDIGO-a Dino Dolovčak odlučio pokrenuti svoj posao i pružiti klijentima uslugu kakvu zaslužuju. Svakom novom projektu, kaže, pristupa s posebnom pažnjom, od planiranja do završetka. Proces izrade prilagođava specifičnim potrebama i ciljevima svakog klijenta.

Sjedište obrta je u Krapini, a poslovanje pruža na području cijele Hrvatske i u inozemstvu.

U ponudi su usluge web dizajna (izrada web stranica, internetskih trgovina, blogova, foruma…), grafičkog dizajna (dizajn promo materijala, dizajn logotipa, dizajn vizitki…), digitalnog marketinga, web hostinga, fotografiranja i snimanja, snimanja dronom te tiska promo materijala.

– Zato, ukoliko trebate komplet uslugu za svoj novi brand ili redizajn starog, odaberite nas za svog strateškog partnera koji će podići vaše poslovanje na višu razinu uspjeha, efikasnije i puno brže! – kažu iz krMedia.

Za svoje klijente izrađuju sve što je potrebno kako bi njihov brand postao prepoznatljiviji na tržištu. Pogledajte njihov portfolio radova, obratite im se s idejom ili prijedlogom te će zajedno s vama odabrati najbolji put do vašeg rješenja.

Provedite svoju ideju u stvarnost!

Ukoliko ste zainteresirani za bilo koju od ovih usluga, posjetite internetsku stranicu www.krmedia.hr, a tu su i profili na društvenim mrežama – https://www.instagram.com/kr_media/ i https://www.facebook.com/studio.krmedia/. Adresa je Trški Vrh 21, 49000 Krapina, mail: [email protected], a broj za kontakt 091/898-3311.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba