U sklopu Zlatarskog ljeta

PRVA ZLATARSKA PARLAONICA: Djeca od trećeg do osmog razreda raspravljala na temu društvenih mreža

Objavljeno: 03.07.2021. zagorjeinternational

U sklopu Zlatarskog ljeta, u dvorištu Osnovne škole Ante Kovačića u Zlataru, u petak je za djecu od trećeg do osmog razreda, u organizaciji Društva Naša djeca grada Zlatara, održana prva zlatarska parlaonica s ciljem da se djeca različitih godina i iz različitih škola povežu i steknu iskustvo argumentiranja i zagovaranja svojih stavova.

Voditeljica je bila učiteljica razredne nastave Valentina Labaš, a tema su bile društvene mreže. Dakle, afirmacijska i negacijska ekipa, raspravljale su imaju li društvene mreže više prednosti ili nedostataka, s koliko godina bi ih djeca trebala početi koristiti, u kojim situacijama i prikazuje li se na njima stvaran život.

Po završetku rasprave, stručni žiri je odlučio da je za nijansu ipak bila bolja negacijska ekipa, a na kraju je svima zahvalu uputila predsjednica Društva Naša djeca Anita Habazin koja je pohvalila obje ekipe na argumentiranoj raspravi i podijelila im zahvalnice za sudjelovanje. Za sudionike parlaonice, prije početka nove školske godine, najavljen je izlet iznenađenja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba