U prostorijama DVD-a Petrovsko, održan je osmi memorijalni turnir u belotu “Ivan Podgajski“

Natjecalo se osam natjecateljskih parova, a najuspješniji su bili Darko i Branko Škrlec

Objavljeno: 20.04.2021. zagorjeinternational

U organizaciji Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Krapinsko – zagorske županije, pridržavajući se propisanih epidemioloških mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite RH, uz financijsku potporu Ministarstva hrvatskih branitelja, Krapinsko-zagorske županije, Općine Petrovsko i Vetropack Straža Hum na Sutli , u prostorijama Dobrovoljnog vatrogasnog društva Petrovsko u petak 16. travnja, u spomen na prerano preminulog časnika Hrvatske vojske Ivana Podgajskog, održan je Osmi memorijalni turnir u belotu “Ivan Podgajski“.

Na pozivnom turniru natjecalo se osam natjecateljskih parova, koje je činilo 16 prijatelja i štovatelja Ivana Podgajskog te njegovih suboraca iz 103. brigade Hrvatske vojske.

Najuspješnijima su se pokazali i osvojili zlatne medalje Darko i Branko Škrlec, drugo mjesto i srebrne medalje dodijeljeni su Draženu Leljaku i Josipu Horvatinu, dok su treće mjesto i brončane medalje pripale Josipu Greguriću i Bošku Jurecu. Turnir je otvorio i sve sudionike Memorijala pozdravio obnašatelj dužnosti načelnika Petrovsko Stjepan Krklec.

Na početku Memorijala, svim poginulim i umrlim hrvatskim braniteljima minutom šutnje odana je počast, a nakon otvorenja, na mjesnom groblju Petrovsko na grobovima pokojnog Ivana Podgajskog i iznenada preminulog načelnika Petrovskog Ivana Šanjuga položeni su vijenci i zapaljene svijeće.

Za sve natjecatelje i goste organizator memorijala Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Krapinsko-zagorske županije  osigurala je majice s logom Memorijala i domjenak.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba