Osigurano je ukupno 194.000 kuna

POŠALJITE SVOJU PRIJAVU: Općina Gornja Stubica sufinancira rad sportskih udruga

Objavljeno: 18.04.2021. zagorjeinternational

Sportska zajednica Općine Gornja Stubica raspisala je javni natječaj za sufinanciranje programa udruga koje doprinose zadovoljavanju javnih potreba u sportu.
Sredstva osigurana u proračunu Općine za 2020. godinu namjenski će se rasporediti udrugama članicama SZOGS-a za aktivnosti, poslove i djelatnosti poticanja i promicanja sporta, provođenja sportskih aktivnosti djeci i mladeži, djelovanja sportskih udruga i Sportske zajednice, sportska, domaća i međunarodna natjecanja, te opća i posebna zdravstvena zaštita sportaša te planiranje, izgradnju, održavanje i korištenje sportskih građevina značajnih za općinu.
Osigurana su sredstva u iznosu od 194.000 kuna. Najniži iznos koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinoj prijavi je 2000, a najviši 92.000 kuna. Očekivani broj ugovora je pet.
Ponude se predaju u zatvorenoj omotnici na kojoj treba stajati puno ime i adresa ponuditelja, na adresu: SZOGS, Ulica Matije Gupca 4A, 49245 Gornja Stubica, s napomenom “Ponuda sportskih programa za sufinanciranje iz programa javnih potreba u sportu općine Gornja Stubica za 2020. godinu“. Natječaj je objavljen 12. travnja, a rok za dostavu je 30 dana od objave.
Detaljne informacije o natječaju objavljene su na internetskoj stranici općine Gornja Stubica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba