Traži se spremačica, voditelj EU projekta, zidar, vozač, monter metalnih konstrukcija...

Kliknite i doznajte što se nudi na zagorskom tržištu rada ovog tjedna

Objavljeno: 28.02.2021. zagorjeinternational

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr, donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Zamax Plin zapošljava djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) u Mokricama. Prijave su otvorene do 1.3. Poslodava nudi stalna usavršavanja, mogućnost napretka unutar tvrtke, stalna primanja i mogućnost zapošljavanja umirovljenika. Od kandidata se očekuju komunikativnost, spremnost na timski rad i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se.

Hotel Zagi traži spremačicu / čistačicu / sobaricu (m/ž) u Oroslavju. Prijaviti se možete do 12.3. Nude se primanja do 6000 kuna. Poslodavac nudi stalni radni odnos. Aplicirajte.

Udruga Sveta Ana traži voditelja EU projekta (m/ž) u Loboru. Aplicirati možete najkasnije do 2.3. Potrebna je viša stručna sprema društvenog usmjerenja, poznavanje poslovnih financija, napredna računalna pismenost. Posao obuhvaća vođenje ureda i uredskih poslova, pisanu i usmenu komunikaciju s partnerima, organiziranje i arhiviraje poslovne dokumetacije. Provjerite detalje ovdje.

Metalis d.o.o. traži referanta u odjelu prodaje proizvoda (m/ž). Mjesto rada je Donja Stubica, a prijave se zaprimaju do 5.3. Ključni su zadaci podrška u prodaji proizvoda kupcima, davanje dispozicije skladištu za isporuku gotovih proizvoda, izrađivanje ponude i narudžbe za njemačka govorna područja. Očekuje se srednja stručna sprema. Više na linku.

Dekor d.o.o. traži vozača teretnog vozila (m/ž) u Zaboku. Prijavite se najkasnije do 11.3. KOD 95 osigurava poslodavac. Potrebne su vozačke dozvole B i C kategorije te iskustvo od godinu dana. Nudi se rad na neodređeno vrijeme. Provjerite više ovdje.

Ferrostil Mont d.o.o. traži montera metalnih konstrukcija (m/ž) u Zaboku. Prijave su otvorene do 12.3. Potrebno je više osoba na poziciji. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno. Posao obuhvaća montažu čelične konstrukcije i limova, a po potrebi i ostale poslove na gradilištu. Provjerite detalje ovdje.

Etra traži elektroinstalatera (m/ž). Lokacija rada je Sveti Križ Začretje, a prijave se zaprimaju do 29.3. Poželjno je poznavanje informatike te obrazovni program elektroinstalera/ ke, odnosno mehaničara/ ke. Posao obuhvaća rad na objektu jake i slabe struje. Saznajte više o poziciji putem linka.

Vrelej d.o.o. traži rukovatelja samohodnim građevinskim strojevima (m/ž) u Klanjecu. Prijave se zaprimaju do 4.3. Potrebno je više izvršitelja. Uvjeti su srednja stručna sprema, godinu dana radnog iskustva te samostalnost i odgovornost. Prednost pri zapošljavanju imaju osobe s radnim iskustvom. Provjerite detalje ovdje.

TMT Mobiliti d.o.o. traži tehničara za telekomunikacije (m/ž) za rad na području Krapinsko – zagorske županije. Prijaviti se možete do 2.3. Ključne su odgovornosti rad na jednostavnim i složenim uključenjima kod korisnika na svjetlovodnoj i bakrenoj mreži. Potrebno je više osoba na poziciji, a očekuje se minimalno srednja stručna sprema. Više na linku.

Eti Inženjering d.o.o. u potrazi je za zidarom (m/ž). Lokacija rada je Zabok, a prijavite se najkasnije do 30.4. Očekuje se spremnost na terenski rad i minimalno srednja stručna sprema. Poslodavac nudi rad na neodređeno. Više o poslu ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba