Donosimo najbolju ponudu u KZŽ

Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri

Objavljeno: 20.12.2020. zagorjeinternational

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

RapidSpeedbox zapošljava na poziciji Linux System Administrator (m/ž). Rad se odvija od kuće, a prijave su otvorene do 8.1. Za poziciju je potrebno napredno tehničko znanje, prethodno znanje o Linuxu i IT-u, poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, mogućnost rada od kuće i posjedovanje Skype-a. Prijavite se.

Kraljević zapošljava automehaničara (m/ž) u Krapini. Prijave su otvorene do 10.1. Posao obuhvaća redovito i izvanredno održavanje tegljača i poluprikolica. Poželjna je C kategorija i vozačka dozvola za viličara. Poslodavac nudi rad na neodređeno. Više na linku.

Poliklinika Glumpak d.o.o. traži medicinsku sestru ili medicinskog tehničara za rad u Bedekovčini. Prijave su otvorene do 21.12. Uvjeti su srednja ili viša stručna sprema, poznavanje engleskog ili njemačkog jezika, radno iskustvo od godinu dana i poznavanje osnova rada na računalu. Više na linku.

Stahinjčica d.o.o. traži prodavače (m/ž). Lokacija rada je Sveti Križ Začretje, a prijaviti se možete najkasnije do 31.12. Posao obuhvaća rad u trgovini mješovite robe, a iskustvo nije važno. Od kandidata se očekuje završena srednja škola. Provjerite detalje ovdje.

Antoma d.o.o. zapošljava tesara (m/ž) u Zlataru. Prijave su otvorene do 4.1. Potrebna je minimalno završena osnovna škola i spremnost na terenski rad. Provjerite kako aplicirati putem linka.

TMT Mobili d.o.o. zapošljava tehničara za telekomunikacije (m/ž) u Zaboku. Prijave su otvorene do 31.12. Traži se srednja stručna sprema i spremnost na terenski rad. Radno iskustvo nije važno, ali je poželjno. Provjerite više putem linka.

Mesnice Borošak traže mesara u klaonici (m/ž). Lokacija rada je Klanjec, a prijave se zaprimaju do 27.12. Od kandidata se očekuje srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi zaposlenje na neodređeno. Više na linku.

Tehnoguma traži radnika u proizvodnji gumenih proizvoda (m/ž) u Zaboku. Prijave su otvorene do 27.12. Potrebno je više osoba na poziciji. Uvjet je srednja stručna sprema. Radno iskustvo nije važno. Provjerite detalje ovdje.

Ljekarne Mađerčić zapošljavaju magistra farmacije – voditelja ljekarne (m/ž) u Gornjem Jesenju. Prijave su otvorene do 1.1. Radni zadaci obuhvaćaju poslove vođenja ljekarne i poslove magistra farmacije. Više na linku.

P.P. pekara traži dostavljača (m/ž) u Konjščini. Prijave su otvorene do 27.12. Posao obuhvaća dostavu kruha i drugih pekarskih proizvoda. Uvjeti su vozačka dozvola B kategorije, spremnost na terenski rad te minimalno završena osnovna škola. Doznajte više ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba