Tu je i webshop, s dostavom unutar tri radna dana!

AKCIJSKE CIJENE PROIZVODA S TISKOM: Požurite u Idea Graf – pravo mjesto za najbolje ideje i najbolje mjesto za prave ideje

Objavljeno: 26.10.2020. zagorjeinternational

Započinjete posao, a nemate ideju kako istupiti na tržište da bi vas klijenti zamijetili? Ili ste već dulje vremena na tržištu, pa tražite dobru ideju jer želite osvježiti vizualni identitet svoje tvrtke? Ili jednostavno imate odličnu ideju, ali niste potpuno sigurni kako je provesti u djelo? Posjetite Idea Graf – pravo mjesto za najbolje ideje i najbolje mjesto za prave ideje.

Poduzeće Idea Graf d.o.o. osnovano je 2001. godine pod vodstvom Dejana Pavlovića. Kako sam naziv kaže, temelj poslovanja je ideja, jer sve započinje dobrom idejom. Iz dobre ideje nastaju grafički proizvodi, logotipovi, dizajn kompletnog vizualnog identiteta, te nastaje brand, odnosno, ono kako se predstavljate na tržištu. Tvrtka posjeduje dugogodišnje iskustvo u grafičkom dizajnu, svim tehnikama tiska te doradi.

U ponudi je kompletna usluga grafičkog dizajna, od stvaranja početne ideje do završne pripreme materijala za tisak. Pod grafički dizajn spadaju grafičke publikacije: posjetnice, prospekti, kalendari, mape, letci, plakati, brošure, CD omoti, pozivnice, ulaznice, iskaznice, jelovnici, vinske karte, promotivni materijali, knjige, časopisi…

Dizajneri u Ideja Grafu za svoje će klijente izraditi sve što je potrebno kako bi njihov brend postao prepoznatljiv na tržištu. Vaša ideja njihova je stvarnost. Pažljivo će saslušati svaku vašu ideju ili prijedlog, i zajedno s vama odabrati najbolji put do kvalitetnog proizvoda. Uvijek se trude razumjeti potrebe svojih kupaca te biti pouzdan dobavljač, a karakteriziraju ih povoljne cijene, vrhunska kvaliteta i vrlo kratak rok isporuke.

Tu je i webshop, pa od sada proizvodi koje naručite stižu na vašu adresu u roku od tri radna dana. Dostava je dostupna diljem Hrvatske, a proizvodi se šalju putem HP Expressa. Također, unutar webshopa za sve usluge, pitanja i detalje Idea Graf vam stoji na raspolaganju 24 sata na dan, sedam dana u tjednu.

– Kontaktirajte nas s povjerenjem i sigurnošću da ćemo posao koji trebate, obaviti kvalitetno i po najpovoljnijoj cijeni. Posjetite nas od ponedjeljka do petka u Krapini, na adresi Doliće 24B, u vremenu od 8 do 16 sati i izložite nam svoju ideju, jer svaka vaša ideja može biti ostvarena ako se prepustite u naše ruke – poručuju u Idea Grafu.

Sve dodatne informacije dostupne su na internetskoj stranici tvrtke , a možete nazvati i brojeve 091/37 37 003 ili 049/373-700, ili poslati upit na e-mail [email protected]

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter