Traže se knjigovođe, cvjećari, soboslikari...

TKO KAŽE DA NEMA POSLA? Donosimo najbolju ovotjednu ponudu u KZŽ!

Objavljeno: 24.10.2020. zagorjeinternational

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Presečki grupa d.o.o. zapošljava knjigovođu (m/ž) u Krapini. Rok prijave je 1.11. Potrebna je srednja stručna sprema i minimalno dvije godine radnog iskustva. Posao se sastoji od vođenja Internet bankarstva, knjiženja deviznih izvoda, knjiženja obračuna putničke agencije, arhiviranja dokumentacije i slično. Više na linku.

Esicher d.o.o. zapošljava na pozicijama direktor prodaje za auto osiguranje (m/ž), agent prodaje za auto osiguranje (m/ž) i savjetnik za životno osiguranje (m/ž). Mjesto rada je Krapina, a rok prijave 31.10. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu, radno iskustvo i komunikacijske vještine. Više na linku.

Regal – Mont traži montera (m/ž) u Mihovljanu. Rok prijave je 11.11. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Potrebni su srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Ordinacija dentalne medicine Željko Pajurin traži dentalnog asistenta (m/ž) u Bedekovčini. Rok prijave je 27.10. Potreban je položen stručni ispit. Više na linku.

Ni&Ki zapošljava soboslikara (m/ž) u Desiniću. Rok prijave je 8.11. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Uvjeti su radno iskustvo i kvalifikacijska razina obrazovanja. Poslodavac osigurava prijevoz do gradilišta. Više o poslu ovdje.

HS Genion Production d.o.o. zapošljava radnika na održavanju (m/ž) u Oroslavju. Rok prijave je 5.11. Poželjna je završena škola tehničke struke, radno iskustvo na poslovima održavanja, poznavanje sistemskog inženjerstva i dobro poznavanje MS Office paketa. Više na linku.

Micak d.o.o. zapošljava poljoprivrednog tehničara (m/ž) u Mariji Bistrici. Rok prijave je 15.11. Posao obuhvaća rad u poljoapoteci. Više o poslu ovdje.

Ferrostil Mont d.o.o. traži skladištara (m/ž), lakirera (m/ž) i građevinskog radnika (m/ž). Mjesto rada je Zabok. Potrebno je više izvršitelja na pozicijama. Više na linku.

Mikom d.o.o. zapošljava diplomiranog inženjera strojarstva (m/ž) u Zlatar – Bistrici. Rok prijave je 6.11. Poslodavac po potrebi osigurava smještaj. Uvjeti su visoka stručna sprema i informatička znanja. Više na linku.

Atelier Jelinek zapošljava cvjećara (m/ž) u Zaboku. Rok prijave je 13.11. U obzir dolaze isključivo osobe s iskustvom rada u cvjećarni. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba