U prvom polugodištu, prihodi Grada Zaboka iznosili 22 milijuna, a rashodi 19,8 milijuna kuna

GRADONAČELNIK HANŽEK: “Svi pokazatelji za sada su ohrabrujući, iako je svako izgubljeno radno mjesto tragedija”

Objavljeno: 26.09.2020. admin

Gradsko vijeće Zaboka na svojoj je sjednici prihvatilo izvješća o radu i financijska izvješća za 2019. godinu Zagorskog vodovoda, Plavinke, Krapinsko – zagorskog aerodroma i Vatrogasne zajednice grada Zaboka, izvještava Radio Stubica. Većinom glasova prihvaćeno je i polugodišnje izvješće o izvršenju proračuna. U prvih šest mjeseci ove godine, prihodi su iznosili 22 milijuna kuna, a rashodi 19,8 milijuna kuna. Gradonačelnik Ivan Hanžek zadovoljan je punjenjem proračuna s obzirom na utjecaj epidemije.
– Porezni su prihodi vrlo dobri, a broj nezaposlenih u odnosu na jesen prošle godine je veći za 40. Svi pokazatelji za sada su ohrabrujući, iako je svako izgubljeno radno mjesto tragedija  – zaključio je Hanžek.

Najnovije po kategorijama

“Sjedimo i gledamo kako nam se kuća raspada pred očima, a sami ne smijemo ništa dirati“

OSJEĆAJU SE TUŽNO I ZABORAVLJENO OD SVIJU: Kuća Viktorije Lešković (78) i Josipa Perešina (72) iz Jakšinca nakon potresa u ožujku dobila je crvenu oznaku. Dom su odbili napustiti jer, kažu, nisu dobili nikakav službeni dokument, i od tada čekaju rješenje svoje situacije, strahujući od novog potresa, koji bi za njih mogao biti koban

“Sjedimo i gledamo kako nam se kuća raspada pred očima, a sami ne smijemo ništa dirati“

Objavljeno: 24.01.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter