Pivnica Punkt Beer House dobila je zeleno svjetlo za održavanje drive-in kina

ZVUČI DOBRO? Hollywoodski hit “Loving Pablo” uz pivicu, burger ili ćevape

Objavljeno: 11.05.2020. zagorjeinternational

Pivnica Punkt Beer House dobila je zeleno svjetlo Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske za održavanje drive-in događanja na parkiralištu restorana. Svi posjetitelji u svojim automobilima moći će uživati u vrhunskim filmskim naslovima uz ukusnu hranu i pića restorana Punkt Beer House. Zvuk filma reproducirat će se putem radio valova na radio prijamnike u automobilima i time se može organizirati događaj bez socijalne distance velikog broja posjetitelja. Ovo je odlična vijest u ovo doba ne druženja.

Posjetititelji će gledati film koji će dobiti najviše glasova na anketi i to na velikom platnu 9,20×5,20, tu je visokokalitetna projekcija filma, nalazit će se dva zvučnika kod platna, a prijenos zvuka na radio prijemnike u vozila. Tu je posebna ponuda menija restorana Punkt Beer Housea. Rezervacije nema, parkiralište se otvara u 20 sati,  a početak filma je u 21 sat.

– Broj osoba u vozilu nije ograničen, ali trebaju biti osobe s kojima su ionako u bliskom kontaktu, a ne da zbog kino projekcije ostvaruju nove kontakte. Osobama s bilo kakvim simptomima respiratorne bolesti preporuča se da ne dolaze. Sve detalje o cijenama i detaljima usluge organizatori objavljuju uskoro – poručili su iz Punkta. 

Projekcija filma je besplatna, ali se naplaćuje konzumacija 75 kn po osobi.   

MENU:

BURGER PUNKT SA DOMAĆIM KRUMPIRIĆIMA
ili
ĆEVAPI U LEPINJI, LUK

+ PIĆE: Coca Cola (0,5l) Romerquelle gazirana voda (0,33l) Stiegl (0,5l) Vina Hren buteljica (0,1875l)

Više o filmu:

Loving Pablo (2018.) gangsterska je biografska drama redatelja Fernanda Leóna de Aranoae na engleskom jeziku, nastala prema memoarima Virginie Vallejo. Donosi istinitu pripovijest prepunu akcije i napetosti, tematizirajući uspon i pad kolumbijskog narko lorda, osnivača kartela Madellin – zloglasnog Pabla Escobara Gaviria. U španjolsko-bugarskoj produkciji, film slijedi standardne narativne sekvence filmova koji vjerodostojno portretiraju Escobara kao političara, čovjeka naroda, razbojnika, zatvorenika, bjegunca i na koncu čovjeka u bjegu pred vlastitim smaknućem. Donosi nam autentično prepričan djelić tamne strane svjetske povijesti s fokusom na njegov buran odnos i ljubavništvo s ambicioznom novinarkom Virginiom Vallej, recenzira Moj film

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba